Cosul meu:
0

Nu ai nici un produs in cos.

ANUNŢ PUBLIC

 

    SC  LUCKY AGRO SRL  titular al proiectului : Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice propus a fi amplasat în com Malu Mare, sat Preajba, str. Bechetului, nr. 37, Dolj .

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe site-ul APM Dolj : http://apmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Dolj. 

                                    

    Pentru oferte DISTRIBUTIE :   0760265381 // 0786574300

Pentru comenzi telefonice : // 0760265382

Despre noi

     LUCKY  AGRO  este o companie cu capital integral privat înfiinţată în anul 2008, având ca principal domeniu de activitate comercializarea produselor pentru agricultură. Experienţa în producţia agricolă ne ajută să înţelegem mai bine nevoile fermierilor, să venim în întâmpinarea acestora cu produse diverse, de înaltă calitate şi poate cel mai important, la preţuri corecte. Consultanţa de specialitate oferită întregeşte gama de servicii menite să ajute fermierii în obţinerea unor producţii ridicate şi calitative .

     Domeniul horticol este într-o continuă schimbare, dezvoltare, inovare. De asemenea piaţa produselor este într-o permanenta mişcare. Fermierii au în fiecare an alte preferinţe şi alte aşteptări vis-à-vis de cuturile înfiinţate .  De aceea aceştia trebuie să aibă parte de informaţii noi (tehnologii de cultivare, noutăţi în domeniu horticol, etc.), produse noi (seminţe, material săditor, îngrăşeminte, materiale de acoperire, tehnologii de irigare, etc.) tot mai performante, care să-i ajute să facă faţă schimbărilor continue şi să fie competivi pe piaţa internă şi internaţională. Tocmai acesta este obiectinul colectivului Lucky Agro : umăr la umăr , alături de fermieri .

     Meseria de horticultor este una dintre cele mai complexe, dar şi cele mai frumoase meserii din lume.‘’Feel the heartbeat of your crops ‘’ reprezintă deviza noastră .

     De curând Lucky Agro şi-a extins activitatea în domeniul producţiei de bandă de irigare prin picurare şi a fitingurilor aferente instalaţiilor de irigat . Cu dotare tehnică de ultimă generaţie şi cu personal specializat , managementul firmei şi condiţiile de producţie respectă standardul de calitate ISO 9001 .

 Sediu firmaJudetul Dolj, Strada Prelungirea Bechetului, Numarul 37 (iesirea din Craiova spre Bechet pe DN55).

Punct de lucru : jud. Dolj, Comuna Carcea, Str. Caracal, nr. 37

Punct de lucru : jud. Dolj, Oras Dabuleni

     Nu mai rămâne decât să vă urăm succes în afacerea voastră .

     Suntem onoraţi că v-am avut ca parteneri şi ne dorim ca acestă relaţie să continue şi să fie de bun augur .

  

                                                                                                                                                            Echipa Lucky Agro