Cosul meu:
0

Nu ai nici un produs in cos.

    Pentru oferte DISTRIBUTIE :   0760265381 // 0786574300

Pentru comenzi telefonice : // 0760265382

Fertilizatori lichizi

TARASOIL FOSFOTECH 5L

182,00 RON

In stoc

TARASOIL FOSFOTECH este o solutie concentrata de fosfor foarte usor asimilabila de planta. Structura chimica a fosforului prezent în TARASOIL FOSFOTECH evita interactiunea acestui element cu argila din sol ; astfel eficacitatea aplicarii si efectul asupra plantelor este net superior comparativ cu alte produse de pe piata. TARASOIL FOSFOTECH poate fi aplicat împreuna cu foarte multe produse chimice si este stabil când este aplicat împreuna cu produse care contin calciu

Descriere & Date Tehnice

Efectul de STARTER al lui TARASOIL FOSFOTECH este potentat datorita sinergiei fosforului cu magneziul si potasiul prezente în formula, si are ca rezultat o foarte buna dezvoltare a sistemului radicular , duce la o mai buna dezvoltare a culturii în faza initiala si o foarte buna dezvoltare vegetativa. Fosforul participa activ la fotosinteza, la transportul nutrientilor actioneaza ca un acumulator al energiei necesare plantei în cele mai multe procese metabolice si ca un stimulator al transferului genetic.

DOZAJ SI INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: 

Aplicare la sol:

Tomate, porumb si cereale: 15 - 35 l/ha (la semanare).

Ceapa sicartofi: 15 - 40 l/ha (la plantare).

Citrice, pomi fructiferi si maslini: 25 - 30 l/ha.

Fertirrigare:

Tomate, porumb si cereale: 15 - 35 l/ha (2-4 aplicari).

Ceapa si cartofi: 15 - 40 l/ha (2-4 aplicari).

Citrice, pomi fructiferi si maslini: 25 - 30 l/ha (2-4 aplicari).

Legume de solar si culturi hidroponice: 15 l/100 m3 - 3 l/1.000 m2 saptamânal.

Ambalare - Pet 5L

Producator

COMPATIBILITATE:

TARASOIL FOSFOTECH este compatibil cu marea majoritate a substantelor chimice folosite în agricultura si este stabil daca este aplicat împreuna cu produse care contin calciu. Nu mixasi cu uleiuri minerale, cu produse cu reactie alcalina sau care contin sulfati. Este recomandat sa se faca un test de compatibilitate înainte de utilizare. A se utiliza numai când se recunoaste deficienta si a nu se depati doza recomandata.

Ţară provenienţă : Spania

Importator şi distribuitor : Lucky Agro