Cosul meu:
0

Nu ai nici un produs in cos.

ANUNŢ PUBLIC

 

    SC  LUCKY AGRO SRL  titular al proiectului : Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice propus a fi amplasat în com Malu Mare, sat Preajba, str. Bechetului, nr. 37, Dolj .

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe site-ul APM Dolj : http://apmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Dolj. 

                                    

    Pentru oferte DISTRIBUTIE :   0760265381 // 0786574300

Pentru comenzi telefonice : // 0760265382

Irigare prin picurare

IRIGATII PRIN PICURARE

Irigatia este esentiala in cresterea eficientei procesului de productie. Principiul de baza in irigatia prin picurare este acela de a uda planta la intervale regulate de timp cu cantitati controlate de apa.

Avantajele folosirii irigatiilor prin picurare:

- Evaporarea apei de la suprafata solului este mult mai mica decat in cazul irigarii clasice. Si aceasta deoarece banda de udare este mai mica, acoperita de frunzele plantei. Acest lucru duce la un consum redus de apa, factor foarte important atunci cand dispunem de sursa de apa limitata.
- Se evita stresul creat plantei de o irigare excesiva. Daca planta ''zace'' cu radacina in apa, cu siguranta procesul de crestere este perturbat.
- Nutrientii necesari dezvoltarii optime a plantei pot fi suplimentati prin fertiirigare. In acest mod, planta va creste in conditii optime si va oferi productii cantitative si calitative superioare.
- Salinitatea solului poate fi controlata prin irigarea prin picurare.
- Prin evitarea excesului de umiditate se evita raspandirea bolilor. In plus, lupta cu buruienile este mult mai usoara deoarece suprafata irigata este mica.
- Procesele de intretinere a culturii sunt mai usor de realizat.
- Costurile pentru irigarea prin picurare sunt mult mai mici.

Ce contine o instalatie de picurare ?

- Sursa de apa
- Pompa de apa
- Unitate de filtrare a apei
- Unitate de fertilizare
- Coloana principala si furtunele de picurare pentru transportul apei
- Racorduri
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5