Cosul meu:
0

Nu ai nici un produs in cos.

ANUNŢ PUBLIC

 

    SC  LUCKY AGRO SRL  titular al proiectului : Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice propus a fi amplasat în com Malu Mare, sat Preajba, str. Bechetului, nr. 37, Dolj .

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe site-ul APM Dolj : http://apmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Dolj. 

                                    

    Pentru oferte DISTRIBUTIE :   0760265381 // 0786574300

Pentru comenzi telefonice : // 0760265382

Substrat

Detalii :

Compania  germana Floragard   vă  oferă  o gamă largă de  turbă  naturală și substraturi pentru  diverse  culturi . Substraturile sunt ambalate  în baloti de capacități diferite, de la 5 litri , până la 6000 litri. Cele mai uzuale sunt cele de 250 litri și 300 litri .

De peste 90 de ani Floragard a lucrat cu succes în dezvoltarea, producerea şi distribuirea de substraturi profesionale pentru horticultură , precum şi de  turbă şi îngrăşăminte pentru cultivatorii  hobby. Acest nivel de experienţă a dat companiei  Floragard un nume de brand care înseamnă calitate, fiabilitate și inovație. Floragard este un furnizor puternic de substraturi, turbă şi îngrăşăminte pe care clientul se poate baza în întregime.

Calitatile turbei și ale substraturilor :

Substraturile sunt obținute din turbă blondă și  neagră de cea mai bună calitate, nu conțin semințe de buruieni ;

Granulație : 0-6 mm ; 0-10 mm ; 0-20 mm ;0-30 mm ; 0-40 mm ;

Sunt sterile (fără boli și agenți patogeni) ;

Sunt îmbogățite cu agenți de umiditate ;

Adaos de îngrășeminte de calitate cu macro și micro elemente  ;

Anumite substraturi au adaos de argilă – diferite cantități pe metru cub ;

Ph 5,5-6,5 ;