Termeni si conditii

1.Conditii de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.luckyagro.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

www.luckyagro.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ.

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata sau sa fie livrata la o data ulterioara.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

www.luckyagro.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei LuckyAgro S.R.L.

Declinarea responsabilitatii

LuckyAgro S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

LuckyAgro S.R.L. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, LuckyAgro S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. LuckyAgro S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.luckyagro.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.luckyagro.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.luckyagro.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de arbitraj din Oradea, Romania.

Dispozitii finale

www.luckyagro.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.luckyagro.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa maria_velcea@yahoo.com

2. Informatii comanda

In contul dumneavoastra puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de efectuare a comenzii. In momentul alocarii comenzii catre un consultant de vanzari vi se va trimite un e-mail pe adresa folosita la inregistrare.

Veti fi notificat telefonic sau prin e-mail in legatura cu stadiul comenzii dumneavoastra.

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, operatorii nostri va stau la dispozitie :

la telefon: 0760265382; 0760265378

Email: maria_velcea@yahoo.com

Va rugam sa precizati data comenzii Dvs. si numele de utilizator.

Preturile in RON pentru produsele comercializate de catre www.luckyagro.ro afisate pe site includ TVA.

3. Livrarea comenzilor

www.luckyagro.ro livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier sau prin Posta Romana. 

La plasarea comenzii, cu livrare prin Fan Courier, aveti posibilitatea sa specificati un interval orar in care doriti sa fie livrate produsele. Un agent Fan Courier o sa va contacteze inainte de livrare. 

Produsele mari se livreaza doar pana in fata domiciliului, curierul Fan Courier nu este obligat sa-l duca pana la domiciliu (la etaj). 

Intervalul orar de livrarea produselor este intre 08-16 luni-vineri, sambata intre 09-13 

La preluarea coletului este obligatia clientului de a verifica daca produsul corespunde cu cel comandat pe site. 

Puteti deschide coletul doar dupa ce ati platit contravaloarea lui. 

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Trasportatorul si furnizorii nostrii nu accepta reclamatii ulterioare. 

In cazul in care produsele nu corespund calitativ, exista urme, lovituri din cauza transporului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier. 

In cazul in care ati ales plata ramburs curierul emite o chitanta pe aceasta suma. In cazul in care factura s-a facut pe firma, va rugam sa aveti in vedere ca si chitanta emisa de curier sa fie pe firma si nu pe numele persoanei de contact.

Preturile produselor afisate pe acest website nu includ costul de transport la client.

Costul de transport (pentru cazul livrarilor prin serviciu de curierat) este in sarcina clientului.

4. Modalitati de plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la showroom-ul LUCKYAGRO din Craiova, Prelungirea Bechetului nr 37, judet Dolj. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice / prin email a comenzii.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de LuckyAgro S.R.L., in urma confirmarii telefonice / prin email a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: S.C. Lucky Agro S.R.L

Cont lei: RO77MIRO0000607885310401

Cod unic inregistrare: RO24546191

Adresa: Craiova, Prelungirea Bechetului nr 37, judet Dolj

R.C.: J16/1931/2008

Plata ramburs prin Urgent Curier.

5. Garantia produselor

Produsele comercializate de catre site-ul nostru care beneficiaza de conditii de garantie sunt insotite de certificate de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator. 

Certificatele de garantie sunt emise de catre LuckyAgro SRL. 

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la centrul de service mentionat in certificatul de garantie impreuna cu factura originala si certificatul de garantie. 

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice. 

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa maria_velcea@yahoo.com. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

6. Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia Dumneavoastra cu wwwmorami.ro.

Pentru informatii suplimentare despre produse puteti sa ne contactati la:

Tel: 0760265382; 0760265381; 0786574300 

Fax: -

Email: maria_velcea@yahoo.com

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:

produse livrate incomplet sau incorect,

livrari intarziate,

produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari,

produse al caror termen de rezolvare in service este depasit.

Pentru detalii referitoare la cazurile ce fac obiectul activitatii acestui departament ne puteti contacta la:

Tel: 0760265382; 0760265378

Fax: -

Email: maria_velcea@yahoo.com

7. Retururi de produse 

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos. 

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea: 

Solicitare telefonica de retur la numarul 0760265382; 0760265378 in urma careia veti primi un numar de retur (Numar RMA) si instructiuni suplimentare, daca este cazul. 

Returnare efectiva a produsului direct la showroomul LUKYAGRO sau prin curierat rapid – firma de curierat Fan Courier, in ambele cazuri fiind obligatorie prezentarea Numarului AWB.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii: 

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site 

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de LuckyAgro S.R.L.. 

- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari 

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la showroom-ul LuckyAgro sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. 

- Produse ce v-au fost livrate gresit 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de LuckyAgro S.R.L. 

- Produse defecte in perioada de garantie 

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service  - LuckyAgro S.R.L., Craiova, Prelungirea Bechetului nr 37, judet Dolj, mentionat pe certificatul de garantie impreuna cu factura originala si certificatul de garantie.

NOTA

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea identica celei in care au fost primite (produsul sa fie nou si nefolosit), in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Folosirea produselor, deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

8. Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. 

Produsul returnat trebuie sa fie in starea identica celei in care a fost livrat (produsul nu trebuie sa fie folosit, trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) – daca produsul a fost déjà folosit si are probleme tehnice nu ne aflam in situatia de renuntare la cumparare, ci in situatia de trimitere pentru activitati de service in perioada de garantie la centrul mentionat in certificatul de garantie . 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (de ex. – daca produsul este folosit), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

9. RECLAMATIE / SESIZARE

Formular reclamatie/sesizare 

Nume:

Email:

Telefon:

Despre:

Comanda mea

Livrare gresita

Retur produs

Service

Altele

Continut:

Recomandare: Pentru operativitate va rugam sa specificati toate detaliile relevante pentru cazul sesizat – de exemplu: numarul si data comenzii sau facturii, data expeditiei si numarul AWB (scrisoarea de expeditie), numele si codul produsului, etc.

10. Politica de confidentialitate

www.luckyagro.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. 

www.luckyagro.ro nu promoveaza SPAM-ul.