Cosul meu:
0

Nu ai nici un produs in cos.

ANUNŢ PUBLIC

 

    SC  LUCKY AGRO SRL  titular al proiectului : Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  Amplasare linie măcinare și spălare materiale plastice propus a fi amplasat în com Malu Mare, sat Preajba, str. Bechetului, nr. 37, Dolj .

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe site-ul APM Dolj : http://apmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Dolj. 

                                    

    Pentru oferte DISTRIBUTIE :   0760265381 // 0786574300

Pentru comenzi telefonice : // 0760265382

Răsaduri altoite

Răsadurile altoite dau rezultate mai bune decât răsadurile obișnuite chiar și în condiții nefavorabile. Ele sunt mai economice în condițiile în care sunt folosite mai puține substanțe chimice împotriva bolilor de sol , mai puțină folie , mai puțină picurare. Răsadurile altoite se folosesc cu 60-70% mai puține decât răsadurile obișnuite; Producția va fi mai mare decât în cazul în care sunt folosite răsaduri obișnuite cu condiția ca să se respecte tehnologia de cultivare.