Cosul meu:
0

Nu ai nici un produs in cos.

    Pentru oferte DISTRIBUTIE :   0760265381 // 0786574300

Pentru comenzi telefonice : // 0760265382

Răsaduri altoite

Răsaduri altoite tomate două braţe

2,94 RON

Disponibil la comanda

Atenţie! Preţul afişat include doar manopera !


Hibrizi  folosiţi : • Hibrizii  Genetika : Panda , Roket , Kinali , Toprak , Fulya . 

 • toţi hibrizii Syngenta : Gravitet , Izmir , Panekra, Minaret, Sandoline  etc.

 • pentru alţi hibrizi , vă rugăm să ne contactaţi telefonic .


Preţuri răsaduri altoite : • Preţul este de 0.64 euro/buc + contravaloare seminţe tomate;

 • s-a  procedat la acest calcul  întrucât seminţele de tomate au preţuri care pot varia între 70  ron/3000 sem până la 1000 ron / 1000 sem .

 • * Pentru calculul contravalorii seminţelor se va lua în calcul o marjă de pieredere de 35% care se explică astfel :10 % germinaţie ,15% în procesul de altoire şi  10% procent de pierdere întrucât nu toate răsadurile tinere de tomate vor lăstări pe două braţe . 

Descriere & Date Tehnice

Răsaduri altoite tomate două braţe

De ce altoite pe două braţe ?

- investiţia în răsaduri va scădea aproape la jumatate , întrucât se plantează la jumatate număr de răsaduri .Practic, în loc de două fire va fi  plantat unul singur . 

-totuţi trebuie menţionat faptul că prin folosirea tomatelor altoite pe două braţe se va întârzia recoltarea cu 3-4 zile,funcţie şi de hibridul folosit .

Avantajele răsadurilor altoite:

● se vor folosi 1500 plante pe 1000 metri pătraţi cu schema de plantare de 0.8 metri între rânduri şi 0.8 metri între plante .
● Răsadurile altoite sunt rezistente la dăunători, boli ale solului şi insecte.Prin folosirea răsadurilor altoite de tomate va fi înlăturat riscul îmbolnăvirii cu Fusarium  Oxisporum ,Tomato Mosaic Virus ,Corky Root ,root Nematode .
● Din moment ce răsadurile sunt mai puternice, rădăcina port-altoi va hrani planta mai bine decât rădăcina normală.
● Rădăcina port-altoi mentine apa şi absoarbe elementele din sol mai bine decât rădăcina normală a plantei chiar şi la temperaturi scăzute.
● Răsadurile altoite dau rezultate mult mai bune decât răsadurile obişnuite chiar şi în condiţii nefavorabile.
● Ele sunt mai economice în condiţiile în care sunt folosite mai puţine substanţe chimice împotriva bolilor de sol.
● Producţia va fi mai mare decât în cazul în care sunt folosite răsaduri obişnuite cu condiţia ca să se respecte tehnologia de creştere şi întreţinere. Producţia  medie  este de 380-400 tone la hectar ,pe ciclu lung,cu hibrizi de bună calitate . 

Rădăcini  folosite : 

 • Arazi  F1 - rădăcina de la Syngenta . Performanţe remarcabile şi capacitate mare de adaptare în orice condiţii . Rezultate foarte bune pentru tomatele de iarnă  şi primavară timpurie - ciclu lung şi semilung . Arazi asigură protecţia plantei împotriva bolilor de rădăcină . Cu Arazi , plantele generative pot fi controlate mai  uşor. Arazi asigură calitatea culturii chiar şi în perioadele critice(tranzacţia dintre sezoane ). Arazi menţine fermitatea fructelor mai bine decât alte rădăcini .Se  remarcă calitatea seminţelor de Arazi : germinaţie seminţe, impurităţi , etc .Compatibilitate ridicată cu marea majoritate a hibrizilor de tomate .

 • King  Kong F1 - se distinge prin forţa ridicată , la tomate şi vinete . Prezintă rezistenţă la Oxysporum f. sp. Radicis Licopersici şi conferă o puternică structură  plantei .

Hibrizi  folositi :

 • hibrizii Genetika : Panda , Roket , Fulya , Toprak ,Kinali .  
 • toţi hibrizii Syngenta : Gravitet , Izmir , Panekra, Minaret, Sandoline  etc.
 • pentru  alti  hibrizi , va  rugam  sa  ne  contactati  telefonic .

 

Preţuri  răsaduri altoite tomate două braţe :

 • Preţul este de 0.64 euro/buc +seminţe rădăcină şi tulpină ;
 • * Pentru  calculul  contravalorii seminţelor se va lua în calcul o marjă de pieredere de 35%  care se explică astfel :10 % germinaţie,15% în procesul de altoire  şi 10% procent de pierdere întrucât nu toate răsadurile tinere de tomate vor lăstări pe două braţe . 

Producator

Producător : Grow Fide

Reprezentant în Romania : Lucky Agro